Behandlingar

Vi erbjuder

På SHAPE erbjuder vi dig det mesta du kan tänkas behöva inom skönhet och hälsa. Hos oss kan du få hjälp med hårvård, hudvård och fransar. Vad mer kan man önska sig?

Se våra priser och boka tid på bokadirekt.se!

Hår

Färbehandling

Vi på SHAPE börjar alltid våra färgbehandlingar med att noga gå igenom kundens önskemål. Därefter ger vi tips och anpassar kundens önskemåltillsammans med vad som går att göra utifrån kundens hårkvalité och utgångsläge. Vi jobbar för ett fint och välmående hår med så bra kvalité som möjligt underlång sikt. Vi lägger upp en plan för att komma till önskat resultat med så bra kvalité som möjligt för just dig. I planen ingår även produktråd för att hålla både färg och kvalité. Vi vill skapa vackra hår med bra kvalité.

Klippbehandling

Vi på SHAPE börjar alltid våra klippbehandlingar med att noga gå igenom kundens önskemål. Därefter ger vi tips och utgår från kundens eget hår för att uppnå ett perfekt resultat för just dig. Vi hjälper dig med produkter för ett friskt och välmående hår anpassat för just dig.

Styling

Vi på SHAPE älskar styling. Vi avslutar alla våra hårbehandlingar med en lättare styling. Vi erbjuder även tvätt och styling som enskild behandling där stylingen hamnar mer i fokus.

Extensions

Vi på SHAPE gör alltid en noga konsultation innan vi utför förlängning/förtjockning. Det innebär allt från det egna hårets kvalité, produktgenomgång, önskemål och hur du sedan tar hand om håret.

Hud

Ansiktsbehandlingar

Vi på SHAPE baserar alla ansiktsbehandlingar på en personlig hudanalys, rengöring och kemisk peeling. Vi formar dina bryn, ger tips på bra produkter och skräddarsyr en behandling anpassad för just dig – allt efter din hudtyp och ditt behov. Vårt mål efter en ansiktsbehandling hos oss är att du ska känna en större kunskap om din hud och hur du på bästa sätt ska ta hand om den för att den ska må som bäst.

Kemisk peeling

Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika behandlingar där aktiva ämnen läggs på huden för bl.a. hudföryngring, hudförbättring, acne och pigmenteringar.

Vaxning

Om du vill slippa stubbig utväxt och slippa raka dig varje dag är vaxning det perfekta valet för dig. Har du rakat dig tidigare kan det behövas flera vaxbehandlingar för hållbart resultat. Genom att avlägsna håret med vaxning förlängs tiden tills att håret växer ut igen och hårväxten blir ofta tunnare och glesare. Låt håret växa ut några millimeter och låt bli att smörja in huden samma dag som du bokat tid – då blir resultatet mycket mer effektivt. Ju mer regelbundet du vaxar dig – desto hållbarare resultat. Tänk på att du efter vaxning inte bör sola, duscha eller bada i pool på 24 timmar.

Fotvård

I pedikyren börjar vi med ett skönt avkopplande fotbad som mjukar upp och värmer upp fötterna. Efter det jobbar vi bort förhårdnader och tar hand om dina tånaglar och gör dom fina. Avslutningsvis, när fötterna är mjuka och lena masserar vi dom för att få igång blodcirkulationen och lösa upp spänningar.

Fransar

Frans- och brynfärg

Vi kommer tillsammans fram till en passande färg och ton som framhäver det bästa i dina drag. Formningen av brynen utförs i en klassisk fin form som framhäver dina ögon.

Fransförlängning

Vi kommer tillsammans fram till en passande längd, tjocklek, böj och form för att få bästa möjliga resultat.

Lashlift

Lashlift är en frans-permanent som skonsamt böjer dina naturliga fransar i den böj du vill ha, i behandlingen ingår även fransfärg.